Kampagne på sofa fra Mogens Hansen

Nu kan du købe en af de mest populære sofaer fra Mogens Hansen på kampagne.

Mogens Hansens fabrik i Hasselager står de ikke stille, og selvom virksomheden er over 60 år gammel, står den ikke i stampe. Hele tiden stiler de efter at udvikle sig med respekt for de principper, som Mogens Hansen i 1961 stiftede M.H. Møbler ud fra.

Seneste skud på stammen er lædertypen Camaro. Det er en nyudviklet lædertype, som er olivengarvet og har opnået cradle to cradle-certifikat.

Det naturlige valg

Læder er bearbejdede huder, og for at stoppe forrådnelsesprocessen skal de garves. Gennem tiden har det været meget udbredt at kromgarve huderne, men med fokus på bæredygtighed og miljøet er der i dag mange, som anvender vegetabilsk garvning.

Camaro er en type læder, som er olivengarvet. Garvemiddel fra olivenekstrakt er hverken ætsende eller giftigt, da det er et naturligt bioprodukt. Netop derfor er det godt for miljøet, at vi i dag i højere udstrækning anvender metoden, når vi skal garve læderet.

Cradle to cradle

Du kan godt nok ikke længere spørge kvæget selv, men du kan være sikker på, at dyret har haft et godt liv. Og du kan faktisk se det i læderet. Camaro er således en blød lædertype, som arbejder og udvider sig over tid, hvilket efterlader et naturligt, levende og eksklusivt udtryk.

Camaro-læderet kommer fra fritgående dyr. Derfor vil naturlige mærker, ar med mere forekomme i læderet. Det er dog ikke negativt, hvis du spørger os, for det fortæller netop, at dyret har haft et dejligt liv. Farvenuancerne bærer også deres egne karaktertræk, da der er tale om ren anilinlæder.

Oplev læderet i Vodskov Bolighus

I Vodskov Bolighus har vi udstillet 276-sofaen fra Mogens Hansen-sofa med Camaro-læderet på i den flotte Cognac-farve.

Ydermere har vi lige nu på kampagne på både 276 og 376, hvor du sparer i omegnen af 40 procent på din nye sofa fra Mogens Hansen.

Er du mere til stof på din nye sofa, indgår Kvadrat-stoffet Fiord også i kampagnen.

Kom ind i Vodskov Bolighus til råd og vejledning eller kontakt os via kontaktformularen.

Her kan du danne dig et overblik over de forskellige sofaer fra Mogens Hansen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.