Kampagne på Børge Mogensens ikoniske tremmesofa

Resten af året får du Børge Mogensens tremmesofa til en ekstra skarp pris.

Børge Mogensen og Hans J. Wegner havde mange ting tilfælles. De var begge født i 1914, og så var de tilmed gode venner. Derfor endte parret også med at lave flere designs sammen.

Dengang blev de nyeste designs fremvist på Snedkerlaugets Møbeludstilling, og det var også tilfældet i 1945. Året hvor tyskerne havde sluppet sit jerngreb om Danmark og resten af Europa. Vi var dog stadig påvirket af krigen, og det gjorde sig også gældende inden for design- og møbelbranchen.

På Snedkerlaugets Møbeludstilling gav Børge Mogensen og Hans J. Wegner nemlig sit bud på fremtidens lejlighed, og i den udstilling indgik Tremmesofaen samt Wegners lænestol 1788. Møblerne tiltrak sig stor opmærksomhed, men de var for sofistikerede til efterkrigstidens kultur, og derfor blev Tremmesofaen først sat i produktion i 1963. Siden da er den blevet et populært og anerkendt designikon.

En helt ny sofatype

Med sofaen kombinerer Børge Mogensen forskellige sofatyper som den engelske daybed og den franske chaiselong. Helt unikt fik han skabt en sofa, hvor gavlen kan slås ned i flere vinkler ved hjælp af de karakteristiske lædersnører.

Fælles for Tremmesofaen og 1788 er den frie trækonstruktion, der er blottet fra alle vinkler. Selv hynderne er fastgjort med synlige læderstroppe.

Resten af året er Tremmesofaen fra Fredericia Furniture på kampagne i såvel eg/sæbe som eg/olie. Videre kan den vælges i forskellige farver i Vidar-stof.

Vejledende pris eg/sæbe: DKK 70.609,-

Vejledende pris eg/olie: DKK 72.355,-

Tremmesofaen eg/sæbe eller eg olie kampagnepris: DKK 47.995,-

Kom ind i Bolighuset eller kontakt os her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.