Julegaveideer

Poulin puder

Mangler du inspiration til, hvad du skal give i julegave? Vi kommer her med otte bud på en fantastisk julegave, som den designglade modtager kun kan blive lykkelig over at pakke op.

Sommetider har man brug for et skub i den rigtige retning. Det vil vi gerne være med til at give dig, og derfor bringer vi i denne guide en række forslag til julegaven.

1) Aiayu sengetøj

Når du først har prøvet Aiayus 100 procent økologiske sengetøj, vil du næsten ikke ligge i andet. Det er enormt blødt, og så gør det jo heller ikke noget, at det også ser smukt ud. Sengetøjet fås i flere forskellige længder og designs og koster fra 995,- i vejledende.

2) Kubus lysestage

Kubus-lysestagerne fra by Lassen er designet af Mogens Lassen tilbage i 1962, men i disse år er de populære som aldrig før. De fremstilles stadig i Danmark, og de fås i mange forskellige varianter. Tag for eksempel Kubus 4 i sort, der vejledende koster 1179,-.

3) Børne Syver

Giv børnene et stykke dansk design, som kan følge dem hele livet. Arne Jacobsens ikoniske skalstol fra Fritz Hansen kan fås i tre forskellige farver som børnestol, og den vil være et vaskeægte hit uanset hvor, den måtte anvendes.

Børne Syveren koster vejledende 2095,-.

4) Poulin puder

Med de smukke puder fra Poulin Design bliver kunsten flyttet fra væggen og ned i sofaen, lænestolen eller hvor man nu har brug for en flot pude. Puderne bliver fortrinsvis vævet på det franske væveri Jules Pansu, og motiverne forestiller forskellige kunstværker fra kunstnere som Leif Sylvester, Picasso og Gustav Klimt.

Priserne på puderne varierer. Leif Sylvester-puderne koster eksempelvis 1400,- vejledende.

5) AJ Mini bordlampe

Vi har en stor udstilling af Louis Poulsen, hvor du kan se de fleste af lamperne. Til denne guide vil vi dog gerne foreslå AJ Mini bordlampen. Det er en super fin bordlampe, der har mange anvendelsesområder- og formål. Og så fås den i en masse forskellige farver, så den passer ind i modtagerens indretning.

Lampen koster 5750,- vejledende.

6) Toilettaske fra Aiayu

Det er ikke kun sengetøjet fra Aiayu, der vil være en rigtig fin gave. Der er også flere forskellige toilettasker, som vi forhandler. Blandt andet denne, som er vist på billedet.

Den koster vejledende 395,-.

7) Fionia skammel fra Skagerak

Skagerak har en masse fantastiske produkter, og det bedste ved dem er, at de fleste af dem kun bliver smukkere, når de bliver taget i brug. Det gælder også for Fionia-skamlen. Den er fantastisk smuk, når den står fremme, og så kan den foldes sammen, når den ikke er i brug.

Fås i eg eller teak og koster vejledende 2095,-.

8) Gavekort

Har du svært ved at vælge? Modtageren vil med garanti blive glad for et gavekort til vores Bolighus. Du bestemmer selv beløbet, og vi pakker naturligvis pænt ind, så der kommer til at være en flot gave under juletræet, der med garanti vil bringe smil på læben, når den bliver pakket op.

Er du blevet nysgerrig? Så tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.