Indretning med Vodskov Bolighus – Hotel Marie i Skagen

Har du brug for hjælp til din indretning? Se her hvordan vi indrettede Hotel Marie i Skagen.


Vodskov Bolighus blev startet helt tilbage i 1960 af Frode Svanekjær. Over 60 år er gået, og meget har ændret sig siden da.

Neil Armstrong betrådte månen som det første menneske. Den første CD blev lavet. AQUA udgav nummeret “Barbie Girl”.

Selvom der er gået over seks årtier, er værdierne i Vodskov Bolighus på mange måder stadig de samme. Vi adskiller os fra de fleste andre møbelforretninger ved stadig at holde fast i nogle traditionelle principper, der alle omhandler at tilbyde den bedst mulige service.

I den service indgår vores hjælp til indretning. Vores ansatte har indrettet adskillige private hjem og erhverv, og vores indretningshjælp er med i prisen, når du køber møbler hos os.

Vi er så stolte af de indretningsopgaver, vi har lavet, at vi enormt gerne vil fortælle om dem. Og vi starter på Hotel Marie i Skagen.

Hotel Marie i Skagen

Hotel Marie er et lille og autentisk badehotel, der ligger i hjertet af Skagen og dermed tæt på både strand og by.

Skawboen Jens Winther Pedersen havde igennem mange år været fiskeskipper, men i 2016 solgte han skibet og gik på land. Han fik naturligvis nogle penge med derfra, og i stedet for at sætte dem i banken, begyndte han at opkøbe matrikler. Han opkøbte således fire matrikler i alt, hvor Hotel Marie i dag er placeret.

Jens Winther Pedersen brændte nemlig for at udvikle Skagen, og derfor ville han åbne et hotel i byen. Han havde i forvejen investeret i PAKHUSET, som blev – og bliver – drevet af hans to sønner. Men nu ville han også investere i et hotel.

En del af investeringen bestod i at opføre en helt ny afdeling af hotellet, der skulle støde til den oprindelige del af huset, som bestod af en bygning fra første halvdel af 1900.

I 2018/2019 opførte han således den nye del med hotelværelser og lejligheder, og den gamle del blev renoveret i samme stil. Og det er her, at Vodskov Bolighus kommer ind i billedet.

Vodskov Bolighus kommer på banen med indretningshjælp

Jens Winther Pedersen brænder – som skrevet – for Skagen. Derfor ønskede han, at det var lokale kræfter, som skulle hjælpe med renoveringen.

Han fik hevet Katrine Stadum ind som hoteldirektør. En af hendes første opgaver var at definere de fysiske rammer for hotellet. Sammen med Jens tegnede hun, hvordan de gerne ville have hotellet til at se ud.

Men det er svært at invitere gæster, hvis de ikke har noget at sidde i, sove i, spise ved og så videre.

Hun tog derfor kontakt til Anders Sværke fra Vodskov Bolighus, som er vores primære mand i Vodskov i Skagen (vores butik på Sct. Laurentii Vej i Skagen).

Processen

Hoteldirektøren, Katrine, får samlet alle tegningerne til hotellet, og så sætter hun sig sammen med Anders. Her sammensætter de alt indretning af hotellet. De finder ud af, hvor sengene skal stå, hvor de vil have lamperne, så stikkontakterne kan placeres i nærheden af dem og så videre.

Når Anders kom op med ideer, var det så visuelt for mig. For der havde han jo allerede lavet forskellige PDF-filer med, hvordan han synes, at en juniorsuite skal se ud. Og der havde han taget billeder af, hvordan sengen og lampen og farvemotiv og så videre skulle være. Og det gjorde det rart. Nemt og rart.
Katrine Stadum, Hoteldirektør på Hotel Marie

Da de overordnede rammer var på plads, begyndte Anders at finde de forskellige møbler. Han havde fokus på, at der på værelserne skulle være nogle møbler, der var lidt mere hårdføre. På et hotel får møblerne nogle gange lidt knubs, og derfor var det at foretrække, at de mere elegante møbler og lamper fik sin plads i receptionen.

Anders valgte den tilgang, at han typisk fandt tre forskellige forslag, som han vendte tilbage til Katrine med, og så kunne hun vælge det forslag, hun ville gå med.

Anders var enormt lydhør. Og virkelig iderig. Han fandt typisk tre forskellige muligheder – hvad enten det var en seng eller en lampe, eller hvad det kunne være, og så tog jeg det forslag, hvor jeg tænkte “det er da lige dét der”. Så igennem processen er han jo enormt god til alle dele af indretning og har virkelig øje for detaljen.
Katrine Stadum, Hoteldirektør på Hotel Marie

De forskellige møbler og lamper på Hotel Marie

På værelserne har Anders blandt andet indrettet med praktiske skriveborde fra Snedkergaarden, stole fra Sika Design og sovesofaer, så der kan reddes op til en eller to ekstra gæster.

I restauranten findes blandt andet sofaer fra Arne Vodder i loungeområdet og speciallavede sofaer til spiseområdet.

I hotellets mødelokale er der et speciallavet bord, så det er muligt at holde møder på hotellet.

I receptionen har den fået lidt mere gas på designfronten. Når du træder ind fra gaden, bliver du blandt andet mødt af to Mayor-sofaer fra &Tradition. Når du kigger op, ser du en smuk Vilhelm Lauritzen-lampe fra Louis Poulsen.

Generelt kan det siges om indretningen, at stort set alle værelser er forskellige, og derfor har Anders prioriteret at se på hver enkelt værelse for sig, men stadig danne en helhed i indretningen.

Skal Anders også hjælpe dig med indretningen? Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er blevet inspireret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.