Hvilken gave skal du give konfirmanden?

Foråret er mange ting. Det er planter og blomster, der begynder at springe ud. Det er havemøbler, der skal afstøves og have olie. Og så er det naturligvis konfirmander, der springer ind i de voksnes rækker.

Måske står du og skal til konfirmation i løbet af foråret og bryder din hjerne med spørgsmålet: Hvad skal jeg give konfirmanden i gave?

Vi skal naturligvis slå et slag for, at de unge mennesker har gavn af at få en gave med relation til design i konfirmationsgave. Men vi mener faktisk, at vi har noget at have det i.

Design – og specielt dansk design – er nemlig kendetegnet ved, at det er noget, som du bærer med dig gennem livet og livets mange faser. Faktisk kan meget af det gå i arv gennem generationer.

I Vodskov Bolighus har vi masser af forslag til gode gaver, og i det følgende vil vi bringe et lille udsnit heraf.

1: Gavekort

Vi kommer nok ikke udenom, at penge er den gave, som flest tyer til ved konfirmationen. Og det er givetvis også den gave, som er mest populær blandt de unge mennesker. Men hvis du gerne vil give noget, som er en tand mere personligt (og hvor du er sikker på, at du ikke er med til at sponsere fremtidige sjusser på byture og andre sjove ting), kan et gavekort være en rigtig god idé.

Så kan konfirmanden selv være med til at bestemme, om det er starten på en Montana-samling, en Louis Poulsen-lampe eller en ny stol, som din gave skal være en del af.

Tænk at være med til at give en gave, som konfirmanden i flere årtier frem har glæde af.

I Vodskov Bolighus laver vi gavekort på det beløb, som dit gavebudget lyder på, og vi sørger naturligvis for at pakke det pænt ind.

2: Montana

Montana er en rigtig, rigtig god gave til konfirmanden. Det er nemlig skoleeksemplet på en gave, som modtageren kan have med sig hele livet – og fra hjem til hjem.

Først kan det udvalgte Montana-produkt agere opbevaringsløsning på teenageværelset, og siden kan det suppleres med andre løsninger, så det er tilpasset til præcis den boligsituation, som konfirmanden kommer til at indfinde sig i.

Montana har tilføjet Montana Mini til kollektionen. Montana Mini er en serie af ukomplicerede, alsidige opbevaringsmoduler. Modulerne fås i mange varianter med hylder, skuffer og tilbehør: Spejle, opslagstavle og sokkel – alle tilgængelige i 10 matchende farver.

Montana Mini er kun 8 millimeter tyk og fremstår dermed slankere end det oprindelige Montana 12 mm system.

3: Lamper

Designerlamper er en god måde at introducere konfirmanden for dansk design.

Om det er en gulvlampe, bordlampe, væglampe eller en af de smarte portable lamper, så har vi nogle rigtigt gode bud i Vodskov Bolighus.

For eksempel den helt nye Flowerpot VP8 væglampe, der kunne fungere som natlampe.

Det kunne også være den bærbare Panthella Portable Metal, som konfirmanden vil kunne tage med rundt og bruge, hvor man nu har brug for lys.

Du finder et udvalg af vores lamper lige her!

4: Hjemmekontoret

For de fleste konfirmanders vedkommende venter der en årrække med lektier, opgaver og andre fornøjelige opgaver fra diverse skoler og uddannelser.

Og så er det med at give de unge mennesker de bedste betingelser.

Det kan jo gøres på mange måder, men hvis du ikke er den stærkeste i integralregning, spansk eller romantikkens store forfattere, var det måske en idé at give et skrivebord eller måske en kontorstol i konfirmationsgave.

Du finder vores skriveborde lige her.

5: Tæpper

Et dekorativt tæppe er endnu et eksempel på en gave, som konfirmanden kan bruge med det samme og samtidig tage med sig, når det er tid til at stå på egne ben i sin egen bolig.

I Vodskov Bolighus har vi et bredt udsnit af smukke kvalitetstæpper fra en række producenter.

Det kunne for eksempel være fra NORDICMODERN, som forhandler de smukke Vibeke Klint-tæpper.

Du finder et udsnit af vores tæpper her.

6. Kunstværker på puderne

At give konfirmanden kunst i gave kan være en rigtig fin tanke, da det igen er noget, som modtageren kan have med sig resten af livet. Det er samtidig noget, som kan bringe et smil frem på læben, når man kigger på det. Også i mange år frem.

Men har du overvejet at smide kunsten ned i sofaen?

I Vodskov Bolighus forhandler vi de smukke puder fra Poulin Design.

På hver pude er et kunstværk fra kunstnere som Gustav Klimt, Claude Monet, Pablo Picasso og så videre. Dermed er der altså mulighed for at give nogle meget personlige pyntepuder i gave. Som samtidig er et kunstværk i sig selv.

Konfirmanden kan også tage kunsten med sig på farten med de smukke Tote-bags.

7. Et dansk designikon

Med tanke på, at budgettet til konfirmationsgaven kan variere meget fra person til person og fra fest til fest, har vi flere danske designikoner, som vil bringe glæde hos konfirmanden i mange år frem. Og fra generation til generation.

Skal det være Svanen, Ægget, en enkelt Y-stol, Myren eller noget helt femte, så finder vi den helt rigtige konfirmationsgave.

Var der ikke noget på listen, der fristede?

Giv os et kald på 9829 3188 eller send en mail på info@vodskovbolighus.dk, så finder vi den helt rigtige gave i fællesskab.

Rigtig god konfirmation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.