Mangler du den perfekte gave til Mors Dag?

Mors Dag falder altid på den anden søndag i maj, og i år er det søndag den 8. maj. Men hvad pokker skal du give din mor i gave? Bliv inspireret her!

I de senere år har vi i Danmark oplevet en stigende interesse for de hellig- og mærkedage, som de fejrer i USA.

Mors Dag er faktisk også et fænomen – og en dag – som vi har adopteret fra USA. Det er dog ikke et koncept, som først er vundet frem i de senere år. Den første Mors Dag i Danmark blev således afholdt i 1929 i forbindelse med en blomsterudstilling i Forum i København. Og siden er dagen blevet holdt hvert år – altid den anden søndag i maj.

Og det er jo snart. Så har du endnu ikke styr på gaven, så kommer vi her med nogle bud på en gave, der kun kan gøre din mor glad og få dig til at stige i graderne. Du er også velkommen til at kigge forbi. Så får vi sammen styr på den perfekte gave til mors dag.

Gavekort

Måske har mor altid ønsket sig en helt bestemt stol eller lampe, som dit Mors Dags-budget ikke lige rækker til. Men hvad så med at skubbe mor i den rigtige retning med et bidrag i form af et gavekort? Så kan I jo tage hinanden i hånden og tage ud at udforske vores bolighus. Så er det jo nærmest to gaver i én – bliver det meget bedre?

Bærbare lamper

Portable-lamperne er utroligt populære i disse år – og det forstår vi godt. Lamperne udfylder nemlig det æstetiske behov, som mange har behov for, når de skal bruge en lampe. Hvad enten det er Flowerpot- Panthella eller Caret-lampen, vil de pynte på ethvert bord eller i enhver vindueskarm. Derudover er de utroligt praktiske, da du kan tage dem med dig, hvor end du har brug for lys.

Se vores bordlamper her.

Sengetøj fra Aiayu

I Vodskov Bolighus forhandler vi det lækre sengetøj fra Aiayu. Sengetøjet er lavet af 100 procent økologisk bomuld, og det fås i mange forskellige farver og designs.

De fleste mødre vil elske at få nyt sengetøj – og specielt når det er så lækkert som det her fra Aiayu.

Læs mere om Aiayu her.

Vibeke Klint-viskestykker

I Vodskov Bolighus forhandler vi desuden lækre viskestykker fra NORDICMODERN i Vibeke Klint-designs. Vi har fine gaveæsker, hvor der er to viskestykker i, og dem pakker vi naturligvis pænt ind. Vibeke Klint bliver omtalt som en af de vigtigste personer i historien om dansk design. Det vil man da gerne have med sig i køkkenet, vil man ikke?

Halstørklæde fra NORDICMODERN

Udover viskestykkerne har vi smukke halstørklæder fra NORDICMODERN – også med Vibeke Klint-designs.

Mønsteret er enkelt i Vibeke Klints letgenkendelige farver, der kombinerer en kølig og en varm nuance med sort/hvide striber. Tørklædet er ekstremt blødt og varmt, vævet i 25% råsilke og 75% merinould.

Tørklæderne fås i to farvekombinationer: Rød/orange med sorte og hvide striber og oliven/grøn med sort og hvid.

Pyntepuder

Puder er IKKE bare puder. I hvert fald ikke i Vodskov Bolighus. Her finder du blandt andet de fantastiske Arne Jacobsen-puder fra Fritz Hansen. Eller hvad med de populære Poulin-puder, der hver især har motiver fra berømte kunstnere som Monet, Leif Sylvester, Gustav Klimt, Picasso og så videre.

Du finder puder i både Vodskov og Skagen.

Mama Bear

Intet siger vel Mors Dag som Mama Bear?

Stolen blev oprindeligt introduceret 1954 i forlængelse af Hans J. Wegners CH71 stol fra 1952. Som et modstykke til hans samtids ofte tunge loungestole er Mama Bears skulpturelle silhuet kendetegnet ved sine indbydende kurver, der tilbyder en varm favn.

En varm favn ligesom en mor, der holder sine børn.

Find den perfekte gave i Vodskov Bolighus

Var der ikke noget på listen, der fristede? Vi har masser af fantastiske designvarer i både Vodskov og Skagen. Du er mere end velkommen til at kigge ind. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde gaven til Mors Dag.

Du kan kontakte os lige her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.