Efterårets nyheder fra Fritz Hansen byder på gyngehest og Poul Kjærholm

Fritz Hansen er klar med efterårets nyheder, og der er noget at glæde sig til for design-feinschmeckere.

Fritz Hansen er et af de mest anerkendte møbelbrands verden over, hvor specielt Arne Jacobsens og Poul Kjærholms klassikere har givet dem deres renommé.

Netop Poul Kjærholm er i fokus, når vi fokuserer på de nyheder for efteråret, som Fritz Hansen netop har præsenteret.

Nyhederne vil vi gennemgå her.

PK15™

Lad os starte med den mest markante nyhed. Poul Kjærholm tegnede i 1979 den skulpturelle spisebordsstol.

Stolen er bygget med stor opmærksomhed på detaljen, og har et rent udtryk med organiske former, præcise proportioner og et gennemgående elegant udtryk, der komplementerer enhver indretning.

Stolen er Kjærholms sidste design og et tydeligt eksempel på hans evige stræben efter perfektion. Bag det enkle og afdæmpede udtryk ligger et usædvanligt komplekst snedkerarbejde.

PK15™ består af to materialer og fås i enten naturlig ask eller sortfarvet ask – begge med et sæde i fransk flet. En sædehynde i enten sort eller naturlig læder kan tilkøbes.

Rocking Horse

Rocking Horse er både en skulptur og et møbel. Den velkonstruerede og dekorative Rocking Horse har et kunstnerisk udtryk og er et stykke mesterligt håndværk. Designet er baseret på en tidlig prototype fra 1946, som blev født i bestræbelserne på at videreudvikle Fritz Hansens træbøjningsteknikker. Rocking Horse er en hyldest til de visionære snedkere, der turde tænke stort og gå nye veje.

Lissoni™-serien udvides

Lissoni™-sofaen har gennem flere år været en yderst populær Fritz Hansen-sofa. Nu udvides serien, så sofaen også fås som hjørnesofa. Desuden indgår to størrelser af loungestole også i Lissoni-serien nu.

Loungestolen i Lissoni™-serien er italiensk design inspireret af dansk funktionalitet og giver dig et behageligt sted at slappe af. Kombineret med puffen danner den en elegant chaiselong. Stolen fås med polstring, der matcher sofahynderne.

Taburet

Den smukke Taburet skiller sig ud med sine perfekt afbalancerede dimensioner, de nøje afstemte træmønstre og de usynlige overgange mellem alle delene. Skamlen blev designet af den berømte danske designer Cecilie Manz i 2021. Den smukke Taburet skiller sig ud med sine perfekt afbalancerede dimensioner, de nøje afstemte træmønstre og de usynlige overgange mellem alle delene. Skamlen blev designet af den berømte danske designer Cecilie Manz i 2021.

MS Series

MS-serien er en strømlinet og moderne lyskollektion af den danske arkitekt og designer Mette Schelde. Serien er en minimalistiske genfortolkninger af klassiske lampedesign med bløde kurver og Scheldes velkendte cirkelformer, som ses i mange af hendes design. Alle lamper kommer med indbygget dæmpefunktion. MS011-gulvlampen har et moderne og minimalistisk design afbalanceret med et varmt, diffust lys, der kan justeres i højde, retning og styrke.

Kig forbi vores store Fritz Hansen-afdeling, hvor flere af nyhederne i den nærmeste fremtid vil komme i udstillingen. Og tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.