Develius – den moderne modulsofa

Byd velkommen til Develius fra &Tradition.

At finde sin nye sofa kan føles som at navigere i en stor jungle. Der er et utal af varianter, som alle kan tilbyde noget forskelligt.

I vores udstilling har vi da også en masse forskellige sofaer fra forskellige brands, i forskellige størrelser og i forskellige materialer og farver. Men nu er der alligevel kommet en ny til.

Vi har nemlig fået Develius-sofaen fra &Tradition i vores udstilling.

Sofaen er designet af Edward van Vliet, der havde en idé om at lave den arketypiske modulsofa. Sofaen fås i et hav af forskellige konfigurationer og stoffer, så den kan passe ind til lige præcis din indretning.

Edward van Vliets inspirationsverden er universet, og det er hvad Develius er; en universal sofa. I sin søgen efter at designe en elegant og skulpturel modulsofa, ønskede designeren at skabe et ‘behageligt paradis’, som han ynder at sige. Resultatet er seksten forskellige modulære komponenter, varierende i størrelse og form, fra rektangulære til kvadratiske. Der er endda en puf til at placere på begge sider eller i et hjørne, som også kan fungere som et uformelt sidebord. Muligheden for løse hynder lader dig dekorere Develius, som du vil.

Sofaen i vores udstilling er en fem personers-sofa. Vi har valgt at sætte Kvadrat-stoffet Zero på i en sort farve med nuancer i stoffet.

Edward van Vliet nød udfordringen med at designe en sofa, der har et nordisk præg.

Normalt har jeg en tendens til at bruge lidt mere følelser i mine designs. Men da jeg designede Develius, nød jeg meget at bruge rene linjer. Det gør det mere nordisk, mere underspillet. Holland og Danmark er så tæt på hinanden, ikke kun geografisk, men også kulturelt og designmæssigt. Så jeg tror, ​​at både danskere og hollændere vil genkende sig selv i det.

Vil du have mere info om sofaen? Så tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.