Carpe Diem-event i Vodskov Bolighus

Torsdag den 2. februar fra klokken 18 til 20 er der sengeevent i Vodskov Bolighus.

I Vodskov Bolighus er vi stolt forhandler af de luksuriøse senge fra Carpe Diem Beds. Vi vil så gerne vise dem frem, og derfor holder vi – i samarbejde med Carpe Diem Beds – sengeevent torsdag den 2. februar fra klokken 18 til 20.

Her får vi besøg af Lasse Just samt sengeekspert Sanjay Verma fra Carpe Diem Beds. Lasse vil fortælle lidt om brandet Carpe Diem Beds, mens Sanjay vil gøre os lidt klogere på, hvad søvn egentlig gør for os, og hvordan vi sikrer, at vi får den bedst mulige søvn.

Aftenen byder desuden på lidt snacks og noget lækkert at drikke – heriblandt Carpe Diem Beds’ signaturdrink. Videre er der en lækker goodiebag til alle deltagere.

Du tilmelder dig aftenen via linket her.

Sidste tilmeldingsfrist er den 20. januar, og det koster intet at deltage i arrangementet.

En olympisk søvnekspert

Sanjay Verma har så meget forstand på søvn, at han faktisk har hjulpet olympiske atleter med at forbedre deres præstationer. Tilbage i januar 2020 blev han sat til at hjælpe de svenske atleter frem mod De Olympiske Lege i Tokyo.

Alle atleter er indbegrebet af talent, hårdt arbejde og dedikation. For at være bedre end de andre, må man derfor skrue på nogle andre knapper. Og her kan søvn være en markant faktor.

Hvis du sover bedre, præsterer du bedre. Og det gælder for os allesammen. For atleternes vedkommende kan en ordentlig søvn være med til at forbedre ens præstationer, men det er også væsentligt for at forhindre skader.

Sanjay leverede skræddersyet søvncoaching til 17 svenske atleter, og derudover modtog trænerne søvntræning. Videre fik atleterne individuelle senge og en makeover i soveværelset, for at skabe det mest optimale sovemiljø.

Atleterne fik naturligvis også et rejsekit indeholdende en topmadras, dyne og sengetøj designet til at optimere deres søvn under konkurrencer og træningslejre.

82 % af dem, der har afsluttet deres søvncoaching, har forbedret deres søvneffektivitet (tid i søvn/tid i seng). 64 % har forbedret søvnlatens (tid det tager at falde i søvn). 82 % oplevede et fald i natteopvågninger (hvilket betyder forbedret søvnkvalitet) og 91 % så et fald i vågentid midt om natten (forbedret søvnkvalitet)”

Sanjay Verma

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan forbedre din søvn, er du meget velkommen i Vodskov Bolighus til arrangementet den 2. februar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.