Onecollection

Onecollection blev grundlagt i 1990 af Ivan Hansen og Henrik Sørensen. De driver stadig virksomheden i dag og leverer passionerede designløsninger af høj kvalitet i samarbejde med fremragende designere.

Onecollection, eller Hansen og Sørensen, som virksomheden oprindeligt hed ved starten i 1990, er baseret på personlige relationer. Holdningen er, og har altid været, at for at kunne tage fat i et projekt – hvad enten det er en ny stol eller det fulde interiør i en bygning – skal der være god stemning fra starten. 

 

Onecollection og Finn Juhl

I 2001 fik Onecollection de eksklusive rettigheder til at fremstille og relancere Finn Juhls skulpturelle og ikoniske møbler af Finn Juhls enke. I dag består den unikke Finn Juhl-kollektion af 40 klassiske mesterværker. Alt sammen fremstiller Onecollection med den største respekt for deres originale arv og strenge krav til kvalitet.

For Onecollection har det at begive sig ud i Finn Juhls designunivers været som at begive sig ud på en glædelig rejse. En rejse med konstante overraskelser i form af former, æstetik og unikke designdetaljer.

Ydermere er Finn Juhl-kollektionen mærket under navnet “House of Finn Juhl” og har sin egen hjemmeside og identitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.