NORDICMODERN

NORDICMODERN er et dansk brand, der blev etableret i 2018 af Nana Fenge og Peter Kampmann. 

Fra NORDICMODERN får du udvalgte designprodukter med et unikt designudtryk, der er relevante og et tilskud til både de moderne og mere klassiske indretninger.

Et håndplukket univers af ikoniske produkter og relanceringer til alle designelskere.

Tæpper og accessories

I Vodskov Bolighus forhandler vi NORDICMODERNS produkter, som er designet af Vibeke Klint. Vi har primært de smukke Vibeke Klint-tæpper, men vi forhandler også halstørklæder og viskestykker – ligeledes designet af Vibeke Klint – fra NORDICMODERN.

 

Vibeke Klint

NORDICMODERNS første kollektion bestod af en række tæpper designet af den kendte danske kunsthåndværker og væver, Vibeke Klint. Unikatæpper, der aldrig har været i produktion. Tæpperne er udvalgt i tæt samarbejde med Klint-familien og repræsenterer designs og teknikker, der var karakteristiske for Vibeke Klint.

Det var vigtigt for Vibeke Klint, at hendes tæpper kun blev smukkere ved brug. Hun blev bestemt ikke fornærmet over, at man gik på tæpperne, for det var jo formålet med dem.

Vibeke Klint er blevet beskrevet som det 20. århundredes mest betydningsfulde danske væver og designer. Hendes livsværk, der tæller alt fra tæpper, bolig- og beklædningstekstiler til indretnings- og udsmykningsopgaver, undervisning og formidling, er en vigtig del af både dansk design og dansk kulturarv.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.