Magnus Olesen A/S blev grundlagt i 1937 og er i dag en anerkendt møbelvirksomhed, der udvikler og producerer funktionelle designmøbler af høj kvalitet og lang holdbarhed.

Magnus Olesen A/S udvikler og producerer møbler af høj kvalitet i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter. 

Resultater er funktionelt, æstetisk og unikt design, der er med til at fremhæve og løfte de rum, det er en del af – uanset om det er mindre indretninger eller store konceptuelle arkitektur- og designløsninger.

Fokus på bæredygtighed

Møblernes lange levetid og kvalitet er kerneværdier i Magnus Olesen A/S. Vores mission er at skabe bæredygtige designmøbler af høj kvalitet, der passer til vores kunders behov og krav. 

Magnus Olesen har altid været fokuseret på produkternes lange levetid og bæredygtighed, og det viser sig blandt andet i konceptet Design for disassembly. I dag kan de fleste af Magnus Olesens produkter adskilles, og komponenterne kan udskiftes med henblik på at forlænge produktets levetid.

 Desuden producerer Magnus Olesen sine produkter i Danmark. 

Magnus Olesen i Vodskov Bolighus

Nunc mattis consequat dui in laoreet. Etiam rhoncus tincidunt bibendum. 

Magnus Olesen har gennem tiden samarbejdet med anerkendte designere som Friis & Moltke Design, Øivind Slaatto, Niels Jørgen Haugesen og Says Who.

I Vodskov Bolighus kan du få råd og vejledning om produkterne fra Magnus Olesen.

Kig forbi og bliv inspireret.