Linie Design

Linie Design er et dansk designfirma grundlagt i 1980. De er Nordeuropas største grossist og udvikler af håndlavede tæpper. Elegante farver og udsøgte materialer er en naturlig del af deres hverdag.

Tradition er et nøgleord, både når det kommer til nordisk design og unikt kunsthåndværk. Alle tæpper er designet af anerkendte skandinaviske designere og håndvævet af indiske vævere, som har forfinet deres håndværksmæssige kunnen gennem generationer.

Et moderne nordisk udtryk er flettet ind i alle deres designs, og de er altid på udkig efter nye måder at designe, væve og kombinere på. DE nytænker mønstre, materialer og udtryk, og resultatet taler sit tydelige sprog.

Miljøhensyn ligger Linie Design meget på sinde, ligesom de sørger for, at deres ansatte har gode arbejdsvilkår. Derfor giver et tæppe fra Linie Design god smag – både med hensyn til indretning og samvittighed.

Filosofien bag

Linie Designs nordiske rødder definerer hele deres designforståelse. Kvalitet og enkel æstetik er helt fundamentalt for alt, hvad de laver – og de udforsker konstant nye materialer, metoder, mønstre og idéer.

Virksomheden er bygget på deres store knowhow om både vævning, materialer og markeder. 

Deres vision er at fylde alverdens hjem med skønhed. Derfor er deres smukke tæpper karakteriseret ved æstetisk ynde, høj kvalitet og stor funktionalitet.

Professionalisme, ærlighed, uhøjtidelighed og kundeservice er nøgleord i deres måde at drive forretning på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.