Klim Furniture

Klim Møbelfabrik blev grundlagt i 1929 med visionen om at skabe stærke, smukke kvalitetsmøbler med et bredt anvendelsespotentiale. 

Møblerne føjer sig til traditionen af Danish Modern – møbler der udmærker sig ved enkelt og stilrent design skabt i ægte, naturlige materialer. 

 

Gennem snart 100 år har Klim Furniture dermed specialiseret sig i fremstilling af finerede møbler. En teknik, der forener klassisk håndværksmæssig kompetence med avanceret, moderne teknologi. Finéren til møblerne udvælges individuelt til det specifikke møbel. Finerteknikken giver mulighed for at anvende træets naturlige mønstre til at understrege det enkelte møbels form og udtryk. 

 

Klim Furniture ligger i Klim få kilometer fra Jammerbugten og Skagerak. Det rå klima og det nøjsomme landskab har sat sit præg på virksomhedens produkter, der er karakteriseret ved naturlige materialer, stilrenhed og enkel formgivning. 

Serie 2000

Klims reolsystemer er bygget op omkring en række grundmoduler. Grundmodulerne leveres i 8 forskellige højder og 4 forskellige bredder.

Ved at kombinere det meget store udvalg af grundmoduler med døre, skuffer, bakker og så videre, kan man opbygge en reolopstilling, der passer nøjagtigt til de ønsker, der måtte være til et smukt opbevaringsmøbel. Udover standardmodulerne er Klim – alt afhængigt af opgaven – også fleksible med hensyn til at fremstille reoler i specialmål, der tilgodeser helt specifikke ønsker.

Klim Furniture i Vodskov Bolighus

I Vodskov Bolighus har vi udstillet flere af produkterne fra Klim Furnitures brede og alsidige sortiment. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi for at få råd og vejledning om Klim Furnitures produkter.

Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.