FROST

FROST begyndte d. 1. juni 2002, da Hans Jørgen Frost etablerede virksomheden med en vision om at lave en ny generation af designprodukter til indretning.

Målet var, og er, at give inspiration til den komplette indretningsløsning til arkitekter, indretningsarkitekter og private bygherrer, der ønsker noget andet og som vil have en tidsløs og moderne stil.

FROSTs design er derfor gennemarbejdet og tilstræbt efter, at stilen er gennemgående for alle serierne, i en kompromisløs kvalitet med materiale i rustfrit stål – år efter år. Dette kendetegnes FROST ved.

I dagens foranderlige verden søger mange virksomheder forandring. De sidder fastlåste og søger efter en identitet. FROST leverer et brand og sortiment med en klar filosofi omkring holdbare materialer og designs med et enkelt og bemærkelsesværdigt virke.

Eksterne designere

FROST kommer med innovative produktideer og udfordrer den gængse tankegang indenfor branchen. De arbejder med eksterne designere, der formår at udfordre og som åbner op for nye designs og ideer. Dette har resulteret i mange unikke designudtryk, hvor flere produkter har opnået designpriser såsom Red Dot Design Award, IF Design Award, Good Design m.fl.

Designfirmaerne, der samarbejdes med, er Bønnelycke MDD, Busk+Hertzog samt designer Paul Leroy.

Et univers af accessories

Køkken, bad, garderobe og entré er særligt karakteristiske områder, som FROST dækker over, men stadig med designs som er anvendelige i langt flere miljøer.

Der er udviklet ni forskellige overflader, som udvises i sortimentet ved et klassisk og stilfyldt udtryk.

Designfilosofien er stadig at holde det enkelt, hvilket bemærkes hos den stringente produktlinje, hvor FROST repræsenteres som specialist i sit felt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.