Fraster

Fraster er startet i 1993 af Peter Kruse, som stadig står i spidsen for virksomheden – eller skrædderiet, som de foretrækker at kalde sig. Hos Fraster har de nemlig ingen færdigvarer på lager, men skræddersyr alting efter ordre. Individuelt. Unikt.

Det betyder også, at hvert eneste tæppe og hvert eneste filtprodukt har været i gode hænder hos erfarne og ansvarsfulde medarbejdere. Fra råvarerne ankommer til deres domicil øst for Silkeborg, til det færdige og kvalitetstjekkede produkt leveres hos kunden.

 

Ansvarsfuld produktion

Hos Fraster lægges der afgørende vægt på, at man hele tiden kan se både hinanden, sine kunder og sine samarbejdspartnere i øjnene. At man hele tiden optræder ansvarligt. Også over for miljøet og vores omverden i bred forstand.

Når man hos Fraster vurderer vores leverandører, er det derfor med de kritiske briller i forhold til faktorer som dyrkningsmetoder, produktionsteknikker og farveprocesser mv.

Nu er ord som bekendt taknemmelige. Kig derfor ned i Vodskov Bolighus, hvor du kan få råd og vejledning og fornemme, hvad og hvem Fraster er. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.