dk3

dk3 er en dansk designmøbelvirksomhed, som blev stiftet i 2009 af Ann og Jacob Plejdrup.

Deres kollektion er en kombination af eksklusive klassikere og moderne møbler fra store danske arkitekter og designere som Jeppe Utzon, Poul Cadovius m.fl. 

80% af dk3’s kollektion laves på deres snedkerier i Danmark, medens de sidste 20% produceres på snedkerier rundt omkring i Europa.

Passionen for træ

dk3 skaber og producerer møbler, som er formgivet og fremstillet af ægte entusiaster, altid med ambitionen om at forene de ædle håndværkstraditioner med moderne og klassisk møbeldesign, hvor tidløst stål eller messing kombineres med træ af allerhøjeste kvalitet.

Kærligheden til organiske materialer og kompromisløs fokus på kvalitet er tydelig gennem hele processen, fra de første designskitser til produktionen på værkstederne, hvor de fleste møbler færdiggøres og overfladebehandles i hånden.

Hos dk3 har de en passion for træ, og i deres design stiler de altid efter at fremhæve træets naturlige kendetegn frem for at skjule dem.

For dem er knasterne og de små sprækker i hver enkelt planke en skatkiste, som gør det færdige møbel helt unikt.

Med udgangspunkt i denne designvision blev bordet dk3_3 TABLE lanceret i 2009 som et af de første plankeborde på det skandinaviske marked. Ét år senere, i 2010, relancerede de det ikoniske vægreolsystem ROYAL SYSTEM®, som blev designet af Poul Cadovius i 1948. Både plankebordet og ROYAL SYSTEM® har spillet en vigtig rolle i tilblivelsen og etableringen af dk3 og har skabt et stærkt fundament for virksomheden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.