BB Designmind

BB Designmind blev i januar 2019 grundlagt af Søren Bjerg Boiesen. BB Designmind er en designvirksomhed som udvikler, producerer og tilbyder produkter i metal kombineret med træ.

Målet er at præsentere og repræsentere emner, som har betydning for kunden og på samme tid fremstår simpelt og i et stilfuldt design.

Et hobbyprojekt som udviklede sig

BB Designmind er skabt på baggrund af et hobbyprojekt, hvor nysgerrighed for den personlige relation til en by udviklede sig og blev til en passion for at skabe repræsentative produkter i et enkelt og unikt design med fokus på detaljen.

I dag designes produkter som taler til den tilknytning og relation som vi mennesker har til forskellige emner og med en særlig kærlighed til byer. BB Designminds mest fornemme opgave er her at skabe et bindeled mellem den personlige relation og den by, som har en særlig værdi for kunden.

En skyline er sammensat af forskellige områder, som knytter sig til den enkelte by og som er med til at karakterisere byen. I arbejdet med en by dykkes der ned i områder, som bl.a. omhandler kultur, erhverv, historie og turisme. Alt sammen emner som er med til at forme og karakterisere byen.

Oplev produkterne i Vodskov og Skagen

I både Vodskov Bolighus og Vodskov i Skagen har vi et udsnit af produkterne fra BB Designmind.

Blandt andet kan du i Vodskov opleve Aalborgs skyline, mens du i Skagen – naturligvis – kan se og opleve Skagens helt egen skyline.

Kom ind og bliv inspireret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.