5 flotte vitrineskabe

På jagt efter et vitrineskab? Vi hjælper dig. Her får du vores bud på fem fine vitrineskabe.

Flotte opbevaringsløsninger er noget, som mange af vores kunder efterspørger, og specielt vitrineskabet er i høj kurs. For hvad nu med det pæne stel, som man har købt – det skal da ikke gemmes væk?

Her i indlægget zoomer vi ind på fem fine vitrineskabe, som du kan købe i Vodskov Bolighus.

1. GUBI – Private

Dette vitrineskab er en del af Private-kollektionen, som er designet af Space Copenhagen for GUBI. Serien består af et spisebord, et lille sidebord, et skrivebord, en skænk og altså så et vitrineskab.

Alle møblerne i serien fås i mørkbejdset eg eller lysbejdset egefinér.

Vitrineskabet er eksklusivt og enkelt, og det vil både vise dine glas, vaser og tallerkner frem på bedste vis, mens det er et meget smukt møbel i sig selv.

Vitrineskabet koster vejledende 49.999,-.

2. Lindebjerg Design – Color N4

Lindebjerg Design producerer fortrinsvis vitrineskabe, og de har ret mange at vælge i mellem. Color N4 er et væghængt vitrineskab, der adskiller sig fra deres Classic-serie ved, at farven på vitrineskabet går igen på bagbeklædning og hylder.

Skabet er lavet i massivt fyrretræ med hængsler og greb i messing.

Dette vitrineskab fås i antracit, blå og grøn, men Lindebjerg Design har – som skrevet – mange forskellige muligheder, når det kommer til vitrineskabe. Enkelt, dobbelt, væghængt og i flere forskellige farver.

Dette vitrineskab koster vejledende 12.040,-

3. Klim Furniture – V302

V302 vitrineskabet fra Klim Furniture er et klassisk møbel, der virkelig udstråler god stil. Det er enkelt, godt håndværk og bare helt ideelt til at vise dine dyrbare sager frem på den bedst mulige måde.

Vitrinen leveres med LED-lys som tændes/slukkes eller dæmpes efter behov v.h.a. en medfølgende knap til transformeren.

Vitrinen er 45 cm dyb, 90 cm bred og 135 cm høj.

Fås i både eg og valnød med forskellige behandlinger.

V302 i sortbejdset eg koster vejledende 18.995,-.

4. Naver Collection – AK2780

Let og elegant. Så enkelt kan vitrineskabet fra Naver Collection beskrives. Vitrineskabet er designet af Nissen & Gehl og har fint forarbejdet massivt træ, klart glas på sider og fronter samt pointben eller meder i rustfrit stål.

Vitrineskabet fås ask/olie, ask/hvidolie, eg/olie, eg/hvidolie, elm/olie, valnød/olie samt sortbejdset, så der er rig mulighed for at få et vitrineskab, der passer til det miljø og rum, det skal stå i.

I eg/olie koster vitrineskabet vejledende 35.206,-.

5. Montana

Vil du have ultimativ fleksibilitet, går du ikke galt i byen med Montana. Her kan du selv designe det opbevaringsmøbel, som du har brug for. Og ved at sætte forskellige moduler – med glaslåger naturligvis – sammen, har du et vitrineskab, der passer til præcis dine behov.

Vi hjælper dig gerne med at tegne din optimale Montana-opbevaringsløsning og viser dig de mange forskellige muligheder, du har.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.