3 raske dage i Bolighuset

Kan du lide at spare penge? Så kom til 3 raske dage i Bolighuset.

Efteråret er over os, og med hyppig blæst, regn og mørke er det tid til at søge indendøre. Derfor slår vi dørene op i Vodskov Bolighus i dagene 9.-11. november.

Vi har fyldt Bolighuset med nyheder, ekstraordinære tilbud og fine konkurrencer, hvor du kan vinde lækre præmier.

Ved mange af vores leverandører er det ved at være sidste chance for levering inden jul, og ingen af vores tilbud bliver billigere i forbindelse med Black Friday.

Torsdag med sen shopping og besøg

Torsdag den 9. november skyder vi 3 raske dage i gang og holder åbent til klokken 20.

Her får vi besøg af Henrik fra Fredericia Furniture, der står klar med råd og vejledning om de fine møbler. Derudover har vi ekstraordinære tilbud på blandt andet Tremmesofa, Den Spanske Stol, Erik Jørgensen-sofaer, Delphi-sofaer og meget andet.

Vi får også besøg af Lasse fra Hilding Anders. Vil du sove bedre om natten, er det derfor en god idé at kigge forbi. Lasse er ekspert inden for senge, og denne aften er der rig mulighed for at få et godt tilbud på en ny seng fra enten Carpe Diem Beds eller Dunlopillo.

Fredag og lørdag fortsætter de 3 raske dage med gode tilbud og konkurrencer. Her kan du blandt andet spare 25 procent på den fantastiske lænestol Paz. Hvis du er mere til biopejse, kan du spare 20 procent på de fine produkter fra Le Feu.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.