11 Sofaborde med marmor

Fritz Hansen Planner marmor sofabord

Er du på udkig efter et sofabord med marmorbordplade? Vi giver dig 11 gode bud her.

Marmor er et materiale til møbler, der bare aldrig går af mode. Det giver de fleste møbler et eksklusivt udtryk, og så passer det godt ind i den nordiske indretning.

I Vodskov Bolighus forhandler vi flere sofaborde med marmorbordplade fra forskellige brands. Lad dig blive inspireret i listen her eller kontakt os for mere info.

1. Mølballe – Barcelona

Hos Mølballe A/S i Fårup producerer de unikke bordplader. Mange benytter dem til køkkenbordplader, men de har også færdige borde med unikke og smukke bordplader.

Blandt disse er Barcelona-bordet, som er et meget populært sofabord. Dels fordi det er et meget smukt bord, men også fordi at det kan produceres lige efter dine ønsker. Det betyder altså, at du kan vælge mellem forskellige typer af stel og højder på stellet. Når det kommer til bordpladen har du også mange forskellige valgmuligheder af både størrelse og materiale.

Vælg for eksempel mellem forskellige typer af marmor, quartzite, corian, glas, eg og valnød.

Et Barcelona-bord i 80 x 80 cm med Jura Grau Blau som bordplade koster vejledende 11.700,-.

2. &Tradition – Fly

&Tradition har et imponerende katalog af designmøbler, og det gælder også sofaborde. Et af disse er Fly-sofabordet, som er designet af Space Copenhagen. Bordet er en del af Fly-serien, som blandt andet dækker over de sofaer, du også ser på billederne nedenfor.

Fly er et lavt sofabord, som fås med stel i enten røget eg eller hvidolieret eg.

Bordet i røget eg kommer med en bordplade i sort marmor, mens bordet med hvidolieret egestel kommer med en bordplade i hvid marmor.

Fly-sofabordet fås i tre forskellige størrelser, og længere ben kan vælges som specialbestilling.

Sofabordet i 80 x 80 cm koster vejledende 11.495,-.

3. Fritz Hansen – PK61

Når man taler om sofaborde med marmor, er det meget svært at komme udenom Poul Kjærholms smukke marmorsofaborde. PK61 er kendetegnende ved at være så minimalistisk, som det overhovedet er muligt, for at fremhæve den smukke marmor.

Sofabordet viser desuden, hvordan Poul Kjærholm udviklede sig fra at være industrieldesigner til at være en af tidens mest markante møbeldesignere.

PK61 i 80 x 80 cm med en beigefarvet marmorbordplade koster vejledende 29.090,-.

4. Fredericia Furniture – EJ66

EJ66 sofabordet fra Fredericia Furniture fås i to forskellige størrelser. 80 x 80 cm og 130 x 45 cm. Bordet er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen og repræsenterer et stramt design, hvor benenes stringente udtryk virkelig lader spillet i marmorpladen komme til sin ret.

Bordpladen fås i enten hvid, grå eller sort marmor. Benene fås i enten sort eller rustfrit stål.

I 80 x 80 cm med Grey Pietra marmor og ben i stål koster bordet vejledende 19.399,-.

5. Bent Hansen – Metro

Metro er en serie af sofaborde fra Bent Hansen. Den lette benkonstruktion er inspireret af det ikoniske undergrundssystem i London. Selve bordet er essensen af urban enkelthed.

Metro-bordene fås i fire bordpladestørrelser og i forskellige højder, der tilsammen udgør syv modeller. De mange varianter giver rig mulighed for at benytte marmorbordene forskellige steder i indretningen. Bordene har ben i mørkegrå pulverlakeret stål samt bordplader i tre forskellige slags marmor:

  • Verde Guatemala
  • Emperador Dark Brown
  • White Carrara

Metro-bordene er designet af Gitte Salling.

Metro-bordet i Ø80 med Verde Guatemala koster vejledende 7.235,-.

6. Fredericia Furniture – Piloti

Piloti er en serie af sofaborde designet af Hugo Passos for Fredericia Furniture. Nu er serien blevet udvidet med Piloti Stone, som er en variant med bordplade i marmor og med stålben.

Hver bordplade er unik med sine egne subtile forskelle i overflademønstre og tonaliteter, og bordpladerne produceres i Portugal – Hugo Passos’ eget hjemland.

7. GUBI – Moon

Dette sofabord er en del af GUBIs eksklusive Moon-serie. Serien er designet af Space Copenhagen, og samspillet mellem den smukke bordplade og basen – i enten halv- eller fuldmåne – skaber en enkel, men stærk identitet, der er letgenkendelig.

Bordet er en tydelig reference til traditionelt dansk håndværk. Bordet fås i forskellige størrelser, og med forskellige baser og bordplader.

Et sofabord i Ø120 med base i mørk finér, og bordplade i grå marmor koster vejledende 34.999,-.

8. Fritz Hansen – Planner

Planner er en serie af borde fra Fritz Hansen, som er tegnet af Paul McCobb. Serien har været ude af produktion, men er blevet genoptaget – og gudskelov for det.

Med Planner får du nemlig et stramt og slankt design, hvor form kommer efter funktion. Det er simpelt – men det fungerer.

Planner fås i mange forskellige størrelser og i en mørk- eller cremefarvet marmorbordplade.

Et Planner-bord i Ø80 koster vejledende 11.404,-.

9. GUBI – TS

TS sofabordet er karakteriseret ved de slanke ben, smukke krydsende detaljer og en solid bordplade, der står i kontrast til benene.

Det tidsløse TS Coffee Table fra GamFratesi er en forlængelse af TS Dining Table, som blev lavet til restauranten The Standard i København. Deraf navnet TS.

Bordbenene fås i sort eller messing, mens der er et varieret udvalg af bordplader. Fem forskellige marmor samt to travertinbordplader.

Bordet i Ø80 med sort base og bordplade i sort marmor koster vejledende 9.999,-.

10. Mølballe – Camp Nou

Som rosinen i pølseenden tager vi fat i endnu et bord fra Mølballe. Ligesom med Barcelona-bordet er der ved Camp Nou-sofabordet enormt mange valgmuligheder, så du kan få et bord, der passer til dit rum og miljø.

I modsætning til den kvadratiske eller rektangulære bordplade på Barcelona-bordet er der her tale om en cirkulær bordplade, hvilket skaber et andet udtryk – også på benene.

Camp Nou-bordet i Ø80 med Jura Grau Blau marmor koster vejledende 12.400,-.

11. Montana – Panton Wire

Med Montana er du garanteret stor fleksibilitet og kreativ frihed. Og derfor er det naturligvis også muligt at finde et sofabord med marmorbordplade. Med Panton Wire kan du selv bestemme, om det skal være et singlemodul, dobbelt modul eller måske to single moduler, du skal bruge.

Til Panton Wire-systemet kan du få topplader, så trådmodulerne forvandles til et lækkert sofabord. Toppladerne fås i mange forskellige varianter – blandt andet to i marmor.

Panton Wire Extended med topplade i marmor koster vejledende 4.908,75,-

Er du blevet nysgerrig på marmor-sofaborde? Eller er du måske ude efter et helt andet sofabord – eller et helt andet møbel? Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

NB: Alle vejledende priser i indlægget er med forbehold for prisændringer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.