Ønskes mere information?

/
/
Carpe Diem – Design Edition Sandö

Carpe Diem – Design Edition Sandö

Carpe Diem Beds

Den ultimative luksus er at tage tid til at slappe af i en seng, der er så stilfuld og komfortabel, at du aldrig vil forlade den.

Sådan en seng er den limiterede houndstooth Sandö-udgave! Det klassiske houndstooth-mønster, der er blevet populært i den franske modeindustri, er blevet vævet ind i blød chenille fra Romo for ekstra elegance og komfort. Den nye Sandö-seng er dermed det perfekte valg for dig, der sætter pris på tidløs stil og kvalitet.

Men det handler ikke kun om stil – Sandö-kontinentalsengen er også bygget til at give dig den ultimative søvnoplevelse.

Contour Pocket System
Carpe Diems Contour Pocket System er et patenteret fjedersystem placeret lige under overfladen af din seng. Normalt er polstringen placeret på fjedersystemet, men med Contour Pocket System er polstringsmaterialerne integreret i hver enkelt fjeder i stedet. Dette unikke fjedersystem sikrer, at hver fjeder tilpasser sig formen på din krop, hvilket resulterer i en soveoplevelse, der er skræddersyet til dig.

Visco Elastic Bottom Layer
I samarbejde med rygmarvsafdelingen på Sahlgrenska Universitetshospital i Göteborg samt forskellige massageterapeuter har Carpe Diem Beds udviklet et patenteret viskoelastisk bundsegment: Visco Elastic Bottom Layer. Dette unikke bundsegment, som er placeret i det nederste lag af din seng, sikrer, at de mest belastede fjedre tager imod i stedet for at skubbe tilbage mod din krop. Det er med til at reducere trykket på din krop og stimulere blodcirkulationen. Dette giver dig mulighed for at sove uforstyrret i længere tid i løbet af natten, hvilket giver dig fri til at synke ned i den eftertragtede fase af dyb søvn.

X-Pocket
Carpe Diem Beds har patent på X- Pocket, som er et avanceret mellemlag af fjedre. Dette lag giver sengen mulighed for bedre at tilpasse sig din krop, samtidig med at den giver endnu bedre stabilitet.

Yderligere information
Brands