Ønskes mere information?

/
/
Panthella Portable Metal

Panthella Portable Metal

Louis Poulsen

Designeren og arkitekten Verner Panton (1926-1998) skabte Panthella i samarbejde med Louis Poulsen i 1971.

Pantons figurative og legende design udstråler hans store personlighed. Uden at gå på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten fortsatte den verdenskendte danske designer med at udvikle nye materialer til de farverige og fascinerende rum, han skabte med sine fantastiske design.

Panthella skiller sig ud som et af Pantons mest betydningsfulde designikoner med sin organiske form og sit bløde lys. Med Panthella ønskede Panton at skabe en lampe, hvor både foden og skærmen fungerede som reflektor, samtidig med at den var designet i de organiske former, den danske designer er så kendt for.

Panthella Portable Metal blev lanceret i 2021 for at fejre 50-årsdagen for designet af den ikoniske Panthella-model. Panthella Portable Metal er en nedskaleret udgave af Verner Pantons ikoniske Panthella bordlampe fra 1971. På grund af sit ikoniske, bærbare design er Panthella Portable Metal en yderst fleksibel og charmerende lille bordlampe, der kan bruges overalt, da den ikke er afhængig af en strømforsyning.

I metalversionen af Portable Panthella er både skærm og den trompetformede fod lavet af metal for at give en lidt anderledes belysningsoplevelse sammenlignet med Panthella Portable Opal, der har en semitransparent skærm. Udgaverne i metal koncentrerer lyset nedad mod overfladen under lampen for at skabe fokuseret, stemningsfuld belysning.

Panthella Portable Metal fås med fire forskellige pulverlakerede metaloverflader: Hvid, Sort, Orange og Lys Rosa.

Denne bærbare version af Panthella gør det nemt at nyde både designet og kvaliteten af lyset, da lampen kan oplades på forhånd ved hjælp af en USB-port. Når den er opladt, er lampen nem at tage med rundt for at skabe en attraktiv og eksklusiv atmosfære på terrassen, i udendørsrestauranten eller andre steder, hvor der ikke umiddelbart er adgang til et strømudtag.

Det tidløse og ikoniske design, prisklassen og størrelsen gør lampen til en fantastisk gave, da den passer til de fleste hjem. Panthella Portable Metal leveres med et USB-C-kabel og har tre lysdæmpningsmuligheder. USB-adapteren skal købes separat.

Brands

Designere