Ønskes mere information?

/
/
Keglen Bord

Keglen Bord

Louis Poulsen

Keglen blev skabt af BIG Ideas i samarbejde med Louis Poulsen i 2017. Målet var at skabe en enkel, men samtidig unik lampe med fokus på lysets geometri og essens.

Målet med Keglen var at skabe et systematisk designsprog, der ville give mulighed for at udvikle en bred vifte af belysningstypologier. Med andre ord ønskede Bjarke Ingels, Jakob Lange og designteamet fra BIG Ideas at skabe en familie af lamper med de samme kvaliteter og designdetaljer i forskellige størrelser, men med hver sin unikke personlighed.

Keglen Bord er i familie med Ø175 Keglen Pendel. Designet er baseret på den samme skærm, hvor standeren nærmest umærkeligt forlænges ind i afskærmningen, som folder indad og skaber en smuk organisk geometri. Bordlampen kan både monteres på fod og pind og er dermed særligt velegnet til arbejds- og studiemiljøer.

Keglen Bord tilføjer en grafisk og enkel æstetik med sin kegleformede skærm, der skaber en perfekt stemning. Afbryderen og lysdæmperen er placeret på foden eller pinden. På foden kommer ledningen ud af siden, mens den føres lodret gennem pinden. Keglen Bord fås i sort eller hvid, med en mat, vådlakeret overflade, der reflekterer lyset og omgivelserne om dagen, når lampen er slukket.

Brands

Designere