Ønskes mere information?

/
/
Keglen Væg

Keglen Væg

Louis Poulsen

Keglen blev skabt af BIG Ideas i samarbejde med Louis Poulsen i 2017. Målet var at skabe en enkel, men samtidig unik lampe med fokus på lysets geometri og essens.

Det kunstneriske og tekniske samarbejde mellem Louis Poulsen og BIG Ideas fortsatte og har nu resulteret i denne videreudvikling af Keglen familien, hvis enkle geometri passer smukt ind i ethvert interiør.

Målet med Keglen var at skabe et systematisk designsprog, der ville give mulighed for at udvikle en bred vifte af belysningstypologier. Med andre ord ønskede Bjarke Ingels, Jakob Lange og designteamet fra BIG Ideas at skabe en familie af lamper med de samme kvaliteter og designdetaljer i forskellige størrelser, men med hver sin unikke personlighed.

Keglen Væg er i familie med Ø175 Keglen Pendel. Designet er baseret på den samme skærm, som er vinklet i en position, hvor den har en parallel linje mellem keglens side og væggen. Vinklen giver ikke kun et meget enkelt arkitektonisk udtryk, men skubber også lyset længere ud fra væggen. Den buede afskærmning gør det muligt at få et glimt af skærmens inderside, samtidig med at den reducerer eventuel blænding.

Keglen Væg kan monteres, så den leder lyset nedad eller opad. Lampeskærmen kan justeres og kan rotere 45 grader til hver side for at lede lyset hen, hvor det skal bruges. Afbryderen og lysdæmperen er placeret på foden. På foden kommer kablet ud af siden. Armaturet kan desuden monteres direkte på et strømudtag.

Brands

Designere