Ønskes mere information?

/
/
Keglen Pendel

Keglen Pendel

Louis Poulsen

Samarbejdet mellem Louis Poulsen og BIG Ideas startede med udviklingen af en pendel til Tirpitz-museet i Blåvand – en bygning, som BIG har tegnet til Vardemuseerne.

Tirpitz-museet åbnede i 2017, og pendlens rå, galvaniserede overflade afspejler museets på én gang fine og robuste arkitektur, der smelter sammen med det vestjyske klitlandskab.

Det kunstneriske og tekniske samarbejde mellem Louis Poulsen og BIG Ideas fortsatte og har nu resulteret i denne videreudvikling af Tirpitz Pendel, der passer smukt ind i enhver form for interiør.

Målet med Keglen var at skabe et systematisk designsprog, der ville give mulighed for at udvikle en bred vifte af belysningstypologier. Med andre ord ønskede Bjarke Ingels, Jakob Lange og designteamet fra BIG Ideas at skabe en familie af lamper med de samme kvaliteter og designdetaljer i forskellige størrelser, men med hver sin unikke personlighed.

De geometriske og metalliske skærme har en blød, organisk, opal indsats, der ligner en dråbe vand. Arkitekterne stræber efter at give andre de værktøjer, der skal til for, at de kan forbedre deres bygningsmiljøer. Det gælder især for Keglen. Den største pendel fungerer perfekt i forskellige typer af restaurations- og mødescenarier, mens den mindste pendel giver et mere intimt lys og både fungerer alene og sammen med andre i bestemte formationer.

Yderligere information
Brands

Designere