Ønskes mere information?

/
/
GUBI Private vitrine

GUBI Private vitrine

GUBI

Nedtonet, sofistikeret, tidløs æstetik og enestående håndværk er kendetegnene for dette vitrineskab designet af Space Copenhagen. Inspireret af antikke japanske møbler i både stil og håndværk, er dette egetræsfinerede skab forhøjet med to lodrette ben, hvilket giver en lethed til dets udseende og en diskret elegance til dets form.

Rammen sikrer en høj glaskasse med tre glashylder og to perfekt afstemte glasdøre, hvilket fuldender det overordnede indtryk af lethed og gennemsigtighed. Dens enkelhed betyder, at Private Vitrine kan bruges til at opbevare og vise mange typer ejendele, fra bøger til dyrebare ornamenter.

Private Vitrine, der er designet til at passe problemfrit ind i en række forskellige interiørstile, passer perfekt til de andre elementer fra kollektionen i soveværelset, stuen eller køkkenet. Fås i brun/sort eller lysbejdset finish, dets klassiske design, fremragende håndværk og enorme alsidighed og funktionalitet sikrer, at Private Vitrine vil blive værdsat mere og mere over tid.

Brands

Designere