Spar 30 procent på Montana Selection

Ekstraordinære tilbud på en masse Montana.

Montana Furniture giver dig uendelige muligheder for at skabe din optimale opbevaringsløsning. En løsning, der opfylder både dine æstetiske og funktionelle behov. Meeeeen hvis det alligevel kan være lidt svært at overskue de mange muligheder, har Montana gjort det lidt lettere med Selection-serien.

Montana Selection er således en serie af funktionelle og kreative møbler med fast definerede dybder. Du skal derfor blot vælge mellem de mange Montana-farver samt, om møblet skal være på hjul, ben, sokkel eller ophæng.

Fra den 1. marts til den 6. april sparer du 30 procent på alle produkter i Montana Selection. I Vodskov Bolighus har vi flere af modellerne udstillet, og her kan du også finde farveprøver og få råd og vejledning – både om Selection og også om alle de andre produkter fra Montana Furniture.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere om kampagnen eller har andre spørgsmål.

Nye tilføjelser til Selection

I starten af marts kommer der nye tilføjelser til Selection-serien, når Montana er klar med flere møbler til TV & Sound-sortimentet. I Vodskov Bolighus kan du få råd og vejledning om den optimale opbevaringsløsning i nærheden af dit TV.

Vi glæder os til at vise de nye møbler frem.

Hvad end du er på udkig efter nye sengeborde, reoler, TV-møbler, hattehylder og så videre, kan du finde det med 30 procents rabat i marts måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.