Tilbud på Mogens Hansen

Der er lige nu gode penge at spare på sofaer, da vi har tilbud på Mogens Hansen i Vodskov Bolighus.

Da Mogens Hansen grundlagde sin virksomhed i 1961 lagde han vægt på, at kunderne skulle have noget for pengene. Det har været mantraet for Mogens Hansen lige siden, også selvom det i dag er hans søn, Michael, der har taget over.

Kvalitet og solidt håndværk har altid været i højsædet, og derfor producerer Mogens Hansen sine møbler på egen fabrik i Hasselager ved Aarhus. Produktionen er så miljøskånsom som muligt, og der er ingen masseproduktion samt meget lidt spild. Mogens Hansen producerer nemlig kun til ordre.

Her kan du læse mere om Mogens Hansens historie.

Gode priser på alle modeller fra Mogens Hansen

At kunden skal have noget for pengene har – som skrevet – altid været tanken hos Mogens Hansen. Derfor kan du i Vodskov Bolighus få en god pris på samtlige af modellerne. Vi har således altid et godt tilbud på Mogens Hansen. Om du er til den nye designersofa Grasp, den klassiske MH276, Dronningestolen MH80 og om du er til læder eller stof, er der med stor sandsynlighed noget for dig i sortimentet hos Mogens Hansen.

Særligt tilbud på fantastisk læder

Læder er ikke bare læder. Der findes nemlig mange forskellige typer af læder, der tilbyder forskellige egenskaber og som differentierer i udseendet.

Overordnet tilbyder Mogens Hansen to forskellige typer af læder: anilin og semi-anilin. Et anilinlæder er et åbent læder og vil naturligt med tiden få en smuk patina. Semi-anilin er kendt for sit naturlige udseende og gode siddekomfort. Semianilin læder anbefales, hvis der er et behov for et mere praktisk læder, uden at give afkald på læderets bløde og behagelige egenskaber.

For nyligt introducerede Mogens Hansen læderet Gefion, der er en voksbehandlet semi-anilin læder med alle naturlige skønhedsmærker. Hver hud er unik med sin egen struktur med originale udtryk. Gefion er derfor et stykke læder, der er nemt at vedligeholde, mens det i udtryk og udseende kan minde om et mere naturligt stykke læder.

Lige nu er der en særlig introduktionspris på Gefion, der kan komme dig til gode.

Ved alle modellerne kan du vælge mellem fire farver i Gefion-skind. Sort, Saddle, Cognac samt Mørkebrun.

Den nye MH2301-model i en 3 personers sofa koster vejledende 46.842,- og på kampagne er den lige nu på tilbud til 29.950,-.

Den ny designersofa MH Grasp koster vejledende 57.609,- i længde 243 cm, og på kampagne er den lige nu på tilbud til 38.950,-.

Dronningestolen – MH80 – koster vejledende 18.226,-, og på kampagne er den lige nu på tilbud til 12.950,-.

Derudover er der kampagne på modellerne 276, 376, 321, 421, 272 samt 981.

Hvis du er mere til stof, er der lige nu kampagne på uldstoffet Focus Royal, og den kampagne gælder på de samme modeller.

MH2301 hjørnesofa i Focus Royal.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til møbler fra Mogens Hansen, eller hvis du er interesseret i en pris.

Tilbuddene gælder i en begrænset periode.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.