Kampagne på den ikoniske Y-stol

Frem til nytår er der ekstra mange penge at spare på Hans J. Wegners ikoniske Y-stol.

Stolen har været i produktion uafbrudt, siden Hans J. Wegner designede den tilbage i 1949. Og alle årene har det været Carl Hansen & Søn, der har taget sig af produktionen.

Y-stolen findes efterhånden i mange forskellige udgaver og i mange forskellige træsorter. Blandt andet bliver der hvert år omkring Wegners fødselsdag i april udgivet en Limited Edition.

Den mest populære udgave forbliver dog en af udgaverne i egetræ, og det er netop disse, som der lige nu er ekstra meget at spare på.

Lige nu kan du således spare minimum 30 procent på disse fire varianter af CH24 – Y-stol:

  • Eg/olie med naturflet
  • Eg/sortmalet med naturflet
  • Eg/hvidolie med naturflet
  • Eg/sæbe med naturflet

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i at vide mere.

Ved formgivningen af CH24 valgte Hans J. Wegner at fremstille ryg- og armlæn af ét enkelt stykke træ. For at gøre den dampbøjede top stabil og ekstra komfortabel udviklede Hans J. Wegner den karakteristisk Y-formede ryg, som den ikoniske Y-stol er opkaldt efter.

Fremstillingen af hver enkel Y-stol omfatter mere end 100 led, hvoraf de fleste udføres i hånden. En dygtig fletter bruger omkring en time på at håndflette sædet, som består af 120 meter papirgarn, hvis imponerende styrke og formstabilitet gør stolen både robust og slidstærk. Y-stolen giver både komfort og stabilitet i en karakteristisk og elegant form.

Vil du ikke gå glip af nyheder som disse? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender et nyhedsbrev ud cirka én gang om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.