14 smukke og praktiske sengeborde

Montana Dash sengebord

Vi bringer her vores bud på 14 sengeborde, som du kan købe i Vodskov Bolighus.

Vi har sengetema i Vodskov Bolighus i november. I den forbindelse har vi gode tilbud på vores senge og tilbehør hertil.

Men når man snakker om seng og soveværelser, så er sengebordene altså også en vigtig spiller. Sengeborde er et perfekt eksempel på et møbel, der både udfylder et æstetisk og funktionelt behov. De rigtige sengeborde i de helt rigtige farver er i den grad med til at sætte sit præg på hele sovemiljøet, og så er det naturligvis vigtigt, at der er plads til bøger, læsebriller, vand og hvad man ellers måtte have behov for at opbevare i eller på sengebordet.

I Vodskov Bolighus har vi en masse forskellige sengeborde, og vi kommer her med en liste med 14 af dem.

1) Montana – DASH

Vi starter med det klassiske sengebord fra Montana: Montana Dash. DASH er et lille vægmonteret sengebord, hvor du kan stille og gemme dine vigtigste ting til natten. DASH er nem at montere på væggen ved siden af din seng – eller direkte på et matchende Montana hovedgærde. DASH leveres med ophængsbeslag.   Hylden fås i alle Montanas 40 lakfarver. Farver som Mushroom, New White eller Nordic vil skabe en rolig atmosfære, som passer perfekt til det skandinaviske hjem. Hvis du vil have et varmere look, kan du vælge farver som Turmeric eller Cumin.

2) VIA – The Box

THE BOX ONE er et natbord eller en lille kommode, som kan anvendes forskellige steder i hjemmet. To styk gør det godt som natborde ved siden af sengen, men den kan også anvendes enkeltvis som sidebord eller opbevaring generelt.

THE BOX har et næsten narrativt udtryk, hvilket giver møblet utroligt meget personlighed. Tankerne ledes straks tilbage til 1960’ernes gamle fjernsyn.

De flotte snedkerhjørner er udført i massivt egetræ, og resten af korpus er udført i fineret egetræ for et roligt og harmonisk udseende. Fronten på kommoden tilbydes i egetræ, linoleum og laminat – i mange forskellige farver og behandlinger.

3) Montana – DREAM

Står du og mangler et elegant og funktionelt natbord? DREAM er det lille sengebord, som står ved din side, når du falder i søvn og når du står op. DREAM sengebordet består af en lille skuffe og en åben hylde, og er en oplagt sengebordsløsning i soveværelset til opbevaring af læsestof, vand, briller og vækkeur. Sengebordet kan også anvendes som fleksibelt sidebord i stuen eller entréen. DREAM kan vælges med enten ben, hjul, ophængsbeslag eller sokkel og kan fås i alle Montanas 40 lakfarver.

4) ATBO – Sengebord

ATBO “Bedside” eller “Sengebord” kommer med både en lille top skuffe samt en flet låge, som elegant afskærmer dine opbevarede sager. Alle ATBO-bogreoler i massivt træ har de unikke “Finger-tapping”-samlinger.

5) Montana – DRIFT

DRIFT er et lille sengebord med to skuffer med plads til alle de små ting, som du har brug for at have ved hånden, når du ligger og er ved at falde i søvn. DRIFT fås med ben, ophængsbeslag, sokkel eller hjul. Modulet er perfekt til opbevaring af din yndlingsbog, din telefon eller en kop kaffe. Tilpas det lille natbord til dine personlige behov ved at vælge mellem Montanas 40 unikke lakfarver. Hvis du er til det modige udtryk, kan du vælge farver som Monarch eller Pine, og til det mere feminine udtryk kan du vælge Iris eller Camomile.

6) Naver – AK2400-serie

Navers AK2400-kommodeserie skaber ikke kun orden i hjemmet – de er også en fryd for øjet. De buede kanter gør kommoden visuelt flot fra alle sider, og de høje pointben giver kommoden et let og elegant udtryk.

Her er der virkelig sans for detaljen med de massive træskuffer med sinkning, der kendetegner gedigent håndværk, som er skabt til at holde i generationer.

7) Montana – Panton Wire

Panton Wire trådsystemet blev designet af Verner Panton i 1971. Trådreolerne er på en og samme tid rå og industriel, let og elegant. Panton Wire fås i flere dybder og farver og kan bruges enkeltvis eller flere sammen – på gulv, væg eller som rumdeler.

I forskellige kombinationer fungerer Panton Wire super godt som sengebord. Enten ved ophæng på væg eller ved at stable to moduler ovenpå hinanden.

Til hvert modul er det muligt at få enten en hylde eller en topplade. Det giver både en ekstra æstetisk dimension, samtidig med at det er praktisk, hvis der skal opbevares noget i eller på modulet.

8) Skagerak – Cutter

Cutter Stool er en lille træskammel med et stort potentiale. Selvom det er en skammel, kan den anvendes til mange forskellige formål. Brug det som et nyttigt sæde eller et forenklet sidebord. Den store Cutter-boks fra samme serie er designet til at passe perfekt under skamlen, hvilket gør den til en super alsidig og pladsbesparende opbevaringsenhed. Det minimalistiske design er ubesværet i sit udtryk og gør sig godt i de fleste indendørs omgivelser.

Skamlen med eller uden boks er et godt bud på et smukt og funktionelt sengebord.

9) Fritz Hansen – Tray

Tray Table sidebordet, der også er et bakkebord, blev oprindelig udviklet til Fritz Hansens personale i 1958 som gave. Men folk udefra fik hurtigt et godt øje til bordet, der blev beundret for dets organiske form og distinkte ben, og det blev derfor besluttet, at sætte bordet i produktion.

Tray Table har mange forskellige anvendelsesformål, og flere har valgt at bruge det fine bakkebord som sengebord.

10) GUBI – Private

GUBIs Private-serie, som er designet af Space Copenhagen, er kendetegnet ved tidløs æstetik, enestående håndværk og inspireret af antikke japanske møbler.

Dette lille bord er en del af serien og er tilgængelig i brun/sort eller lys-bejdset finish.

Sidebordet har to opbevaringsområder. Blandt andet en soft-close skuffe med håndtag i antik messing-finish til mere personlige ting.

Bordet passer perfekt til de andre elementer fra Private Collection i en række interiørstilarter. Klassisk design, fremragende håndværk og enorm alsidighed og funktionalitet sikrer, at det vil blive værdsat mere og mere over tid.

11) ByLassen – Frame

Frame Sideboard er en fleksibel opbevaringsløsning bestående af et kvadratisk modul i en kubistisk ramme samt et kubeformet stel i sort metal. Det enkle opbevaringssystem er inspireret af Mogens Lassen’s Kubus lysestage fra 1962, som bygger på strenge matematiske formler og stor præcision.

Framemodulet kan desuden også skilles fra det kubeformede stel, og i stedet hænges på væggen, hvis boligen trænger til et nyt pift eller opbevaringsbehovet ændrer sig. Frame Sideboard leveres desuden i flere størrelser og med 1, 2 eller 3 antal skuffer, som har et soft close udtrækningssystem og skjulte skinner.

Hele Frame-kollektionen bliver produceret og samlet i hånden i Danmark, og er skabt med sans for detaljerne. Ligesom kollektionen forener funktion, kvalitet og æstetik.

12) Carpe Diem – Holme

Dette moderne og stilfulde natbord i stål har en hylde og et stort praktisk opbevaringsrum. Sengebordet er et smukt møbel, der kan placeres med åbningen mod soveværelset, eller vendes mod sengen for mere privatliv. Holme natbord kommer i sort, krom og messing.

Som tilbehør til natbordet kan en marmortop tilkøbes.

13) &Tradition – Rotate

Rotate er et helt nyt bord på hjul fra &Tradition. Bordet er designet af Space Copenhagen, og det har enormt mange anvendelsesmuligheder. Heriblandt som sengebord.

For at sikre maksimal tilpasningsevne har den diskrete hjul for at lette hurtig og enkel manøvredygtighed fra det ene sted til det næste.

14) Fritz Hansen – Stub

Et elegant sidebord tegnet af den danske arkitekt Mette Schelde integrerer ubesværet træ og glas. Træ og glas føjes gnidningsløst sammen i dette unikke design, inspireret af et landskab af træstubbe. Bordet har en klar, rund glasplade, der svæver frit om basen uden brug af synlige skruer eller beslag.

Er du blevet nysgerrig på vores sengeborde? Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide hvilke borde, vi har i udstillingen eller har andre spørgsmål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.